divendres, 4 de juliol del 2008

26-IV-08 Benvinguts a Estudios Ultramarinos Costa Brava

Ahir vem tocar a l'Apolo amb els Lori Meyers.

Lori Meyers y Les Philippes 25 de Abrildel 2008 en Sala Apolo /Barcelona(http://www.barcelonamusic.net/ca/content/lori-meyers-les-philippes).




Va ser un bon concert; mitja horeta amb la sala omplint-se a mesura que tocàvem però va ser un molt bon comiat d'algunes cançons que qui sap si les tornarem a tocar...
Per mi va ser, sobretot, una bona manera de tirar-se de cap a la piscina del món del pop cantat en castellà, de viure una experiència gratificant escoltant una bona banda que canta, com ara ho fem nosaltres, en la llengua de Cervantes i de José Bono.
L'Albert "Vulcano" ha fet un cop de mà impagable (o potser pagable amb algunes tapetes i cerveses al Corsari de Sant Feliu!) portant-nos els instruments amb la seva furgoneta a aquest bell paratge costaner on es troba un dels estudis més entranyables del país.
A les 10:00 arribavem a l'estudi on ens donava una tímida benvinguda el gran Santi Garcia. Recordant l'estudi on vem enregistrar l'anterior disc (MG54) aquest sembla força més senzillet però l'ampli ventall de guitarres i amplificadors escampats amb un ordre caótic per l'estudi ens enamora només entrar-hi!
Mans a l'obra! muntem la Ludwig del mateix color blau "seixanter" que la d'en Pau (així se sentirà com a casa) i a gravar bateries...
Si no recordo malament queden enregistrats un parell de temes de bateria (amb el baix per línia que no sabem si es quedarà).
P.D: La bateria son que trona!!!