dilluns, 14 de juliol del 2008

9-V-08 12 dies, 12 cançons

PART I: Marc Clos
Bàsicament hem destinat tot el matí a recollir galledes i galledes de saliva que ens queia en veure en Marc Clos gravant vibràfons i percusions varies que ha portat; aquest paio és un crac!
Vibràfon, una mena de xilòfon de ferro, una conga, gongos, un triangle (que té molt més misteri del que els mortals comuns ens imaginem!), un rasca-rasca de fusta i shakers... poca broma!
Ben entrades les 13:00 en Marc marxa a fer els seus bolos professionals amb orquestra (aquest cop a Madrid i a Duseldorf) i comencem a gravar acústiques.


PART II: La recta final
Tota la tarda, fins les 21:00 acabant acústiques, 12 cordes, espanyoles i fins i tot l'Ukelele hawaià (comprat a the big island!). No ho negarem: ha estat una tarda pesada però ho hem aconseguit! En 12 dies hem gravat les 12 cançons que formaran el nostre tercer disc.

D'aquí uns quants dies, encara, haurem de quedar amb el gran Santi per acabar les mescles definitives. Així que ara uns dies de masserar els temes a casa nostra, tornar per posar la "guinda" i a esperar al Setembre per veure el tercer disc a les botigues i donar per acabada la nostra particular "Odisea Ultramarina"!